The Urban Show

Afbeelding
VOORVERKOOP
7.50
AVONDKASSA
8.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

P60: The Urban Show is de avond waar talentvolle, beginnende artiesten uit de hiphop/urban scene een podium hebben.

 

25 juni staan in het programma de volgende artiesten:

Marka Vision

Marka Vision is busy with changing the world of dance music, with his unique style of French Dance Rap he recently dropped a clip on YouTube called Paro Real which defines his style and lets people know what he can do. This new artist is coming in the game strong, he is only 22 years of age looking to change the world of music.

 

Tama Justice 

“TAMA JUSTICE is een Amsterdamse rapper wiens liveshows een vloedgolf aan energie zijn. Met scherpe songs gedreven door een gevarieerde en eigen sound, waarin elementen van rap, rave en metal samenkomen: Aggressieve basslines, narcotische synths en intense vocals.

Als frontman van o.a. TAKE NO PRISONERS heeft hij door de jaren heen al menig concerthal (waaronder Paradiso en Melkweg) op zijn kop gezet met wilde mosh pits, en als soloartiest gaat daar nog een dikke laag chaos bovenop.”

 

RayyBeezy

RayyBeezy geboren in Leeuwarden, 

is al jaren achter de schermen bezig met muziek. maar brengt pas sinds eind 2019 muziek uit op Spotify. In zijn songs komt hij met pakkende melodieën en harde punchlines.

24 september 2021 bracht hij zijn 1e EP uit genaamd Honey Beez.

in 2022 komen er meer releases meer samen werkingen en clips aan!

18 mei 2022 heeft de rapper nog een freestyle uitgebracht.

 

MILL 

Van headliner in P60, naar een ongelofelijke show in New York, compleet met zelf gedesignde merchandise die onderhand uitverkocht is… Met minimale mankracht wordt professioneel werk geleverd. 

Mill is geboren in Amsterdam en opgevoed met muziek van zijn ouders. Zijn vader is drummer, hij komt hierdoor op jonge leeftijd in aanraking met live optredens.

Wanneer hij zelf begint te rappen op zijn eigen beats in 2014 ontstaat de sound die hem uiteindelijk Mill zal maken. 

Vandaag staat zijn nummer “Top Off” op Spotify over 123.000 streams, en op Youtube rond 45.000. 

De aankomende maanden staan in het teken van nieuwe muziek, geniet in 2022 van zijn debuutalbum “Enjoy The Ride”.

 

Lo Dosanto

Maak kennis met Lo Dosanto, de 25-jarige artiest uit Nieuwegein.

Op jonge leeftijd kwam Lo Dosanto in aanraking met hiphop door het buurthuis in Nieuwegein. Hier heeft hij voor het eerst gezien hoe een track gemaakt werd en wat rap inhield.

De liefde voor het schrijven van teksten is ontstaan in de aula van de middelbare school en is door de jaren heen zijn passie geworden.

Zijn muziek is geïnspireerd door artiesten zoals: J. Cole, 50Cent en Dave, die hun kijk op de wereld en hun levenservaringen delen door middel van flows en technische rijmschema’s.

Samen met producers als Ryo, Geezzay en BiGSMOKE, creëert hij zijn muziek: ‘Mijn sound zou ik beschrijven als rap met veel emotie en energie, strakke flows en lyrics die je 2x laten nadenken’

Lo Dosanto staat bekend om zijn eerlijkheid en de manier waarop hij dingen beschrijft in zijn tracks. ‘Wat ik vertel zijn de gebeurtenissen die mij gemaakt hebben tot wie ik vandaag de dag ben. Dit zijn dingen die mensen kunnen herkennen wanneer ze mijn muziek luisteren.’

 

Stadsboy 

Mijn naam is Yossef Daan van Loon Bongenaar, maar noem me maar gewoon StadsBoy hoor, is veel makkelijker. Ik vind dat niemand mijn bio mot schrijven aangezien dat er altijd uitziet alsof een robot mij heeft ontworpen, en dat is niet het geval.

k ben opgegroeid in de Jordaan, waar ik veel heb geleerd van mijn vrienderrèn omgeving. Mijn ouders zijn er altijd voor mij geweest en daar kan ik ze niet genoeg voor bedanken. Toen min moeder ziek was, wat ze helaas nog steeds is, ben ik veel dingen gaan opschrijven. Waarom weet ik niet eens echt. Of het nou was om min hoofd te legen of omdat ik niet overal over hoefde te praten, het hielp me. Het was ook in die tijd dat ik ging rijmen en een beetje ging rappen in en microfoon. Op school deed ik altijd een showtje voor de klasgenoten en de leraren en op Koninginnedag deed ik bij Annebeth en Bento ok wat nummers. Eerlijk is eerlijk, als ik er toen its mee gedaan had was ik er allang geweest. Maar niets is minder waar.

Een hele lange tijd heb ik muziek gelaten voor wat het was. Ik vond het idee maar eng om er echt its voor te doen en ik was ok niet heel zeker van mezelf. Ik kreeg veel complimenten altijd, maar ik kon ze niet echt ontvangen als een champ. Uiteindelijk word je ouder en ga je studeren, waar muziek al helemaal naar achter schuift. Maar a drie studies niet te hebben afgemaakt was ik op. Ik wist niet meer wat ik wilde en ik ging alleen maar de stad in o te zuipen en te geilen op vrouwen. Dit was leuk voor langer dan ik had verwacht, maar min ouders begonnen het toch wat minder te vinden. Het was het moment dat ik amper sliep en min klusjes niet meer deed dat mijn vader zei: Boy!, Get your shit togheter!

 

And so I did, ik ben gaan zoeken naar scholen die te maken hadden met de eeuwige droom, muziek. Ik ben ontnuchterd en ben auditie gaan doen voor de Nederlandse Pop Academie in Utrecht. Ik werd aangenomen en ben daar harder gaan werken aan school dan dat ik ooit in mijn leven heb gedaan. Ik werd series genomen en ik nam mensen ook serieus in een lange tijd. Ik kan zeggen dat ik die jaren op school best wel in de buurt van gelukkig was. Maar goed, nu de traantjes gelaten zijn en we de zakdoekjes vol geproest hebben kunnen we weer gewoon normaal doen. Ik ben nu ongeveer vijf a zes jaar bezig met het maken van muziek op niveau, en ik groei nog steeds. Min invloeden komen vooral uit Amerika en Nederland. Een van mijn grote helden is Post Malone. Zijn vibes vind ik heel vet om terug te stoppen in het stukje productie van min tracks, maar ok Justin Bieber is en held in min ogen en levert tonnen inspiratie op.

Ik luister zelf op en onoverzichtelijke manier muziek. Zo hoor je een nummer van Elvis na een nummer van The Opposites, maar ik vind het heerlijk k zo. Alles inspireert me bijna. Al is het maar een klein stukje van een afschuwelijk nummer wat me raakt. De Nederlandse scene is een van de raarste scenes die ik heb gezien. Ik snap er vrij weinig van maar denk dat ik er zeker in thuishoor. Ik ben zelf ook weird dus dat komt mooi uit. Ik vind zelf dat er nooit genoeg geëxperimenteerd kan worden met muziek. Nu is het min beurt om dat wel te gaan doen! Dus ik zou zeggen, waarschuw je vrienden en familie! Je Boy is in de Stad!

 

 

Alle artiesten hebben net weer een andere style, maar hebben ook zeker talent.

Dit belooft een geweldige avond dus GET YOUR TICKETS NOW.