Producer- en DJ Cursus

Afbeelding

Alle workshops

Tarieven

DJ workshop
€115,-

Producer workshop
€115,-

Combi
€200,-

Bekijk de agenda

De Workshop

We geven sinds 2008 al DJ workshops bij P60, de DJ’s leren wij bestaande muzieknummers aan elkaar te mixen. Maar de laatste jaren moet je als DJ ook je eigen muziek kunnen maken, oftewel produceren. Dit gaan we de deelnemers van de producerworkshops leren in een reeks van 5 lessen van anderhalf uur. Ze leren zelf, als moderne Mozarts, hoe moderne muziek op de computer wordt gemaakt met behulp van software. Hoe zit de muziek in elkaar en hoe produceer je nu een eigen nummer of een eigen remix.

De workshop wordt aangeboden aan kinderen van 10 tot 15 jaar. Jongeren kunnen tegenwoordig al zo makkelijk overweg met apparatuur waardoor wij ze al vroeg met muziek kunnen laten werken. Ons grote voordeel is dat onze leerlingen direct met muziek kunnen werken die zij kennen en ook leuk vinden. Ze hoeven dus geen moeilijke akkoorden te leren spelen of noten te kunnen lezen.

De totale cursus zal bestaan uit 10 lessen waarvan er 5 gericht zijn op het produceren en 5 gericht zijn op het leren DJ-en, maar deze zijn ook apart te volgen. Alles wordt vanaf het begin stap voor stap uitgelegd en hier staat beschreven wat je zoal zult leren. Voorkennis is niet nodig en wij regelen alle apparatuur. Aan het eind van de workshop hebben de deelnemers een eigen remix gemaakt die ze daarna legaal kunnen downloaden.

Wie is Yoeri Leeflang?

Yoeri begint in 2012 met muziek maken en het spelen van verschillende instrumenten. Toch blijft er iets kriebelen, Yoeri wil namelijk alles kunnen spelen. Daarom begint 'ie met een opleiding in muziekproductie. Daar begint het allemaal.

Yoeri begint in 2013 met de opleiding Muziekproductie in Amsterdam, hetzelfde jaar als zijn allereerste release bij Armada. Hij begint een eigen label, brengt een par platen uit en rond zijn opleiding af. Hij is regelmatig in de club te vinden, achter de draaitafels dan!

Hij haalt zij diploma en gaat werken voor Social Entertainment in Amstelveen waarbij hij video's presenteert voor het kanaal "Handig". Dat kanaal loopt zo lekker dat het inmiddels zo'n 20.000 volgers telt. Er komen dagelijks handige tips op te staan waarvan er eentje wel heel speciaal is.

Info & Aanmelden

Dag: Dinsdag

Data: Er zijn op dit moment nog geen geplande data voor deze workshops. Heb je interesse? Laat het ons weten via workshops@P60.nl. Dan zetten we je op de mailinglijst en krijg je bericht wanneer deze workshop weer van start gaat.

Tijd: 18:30 - 20:00 uur

Leeftijd: 10 tot en met 15 jaar.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar workshops@P60.nl.

Dutch