Popprijs van Amstelland maakt selectie bekend!

Popprijs van Amstelland maakt selectie bekend!

De selectie van de Popprijs 2022 is bekend gemaakt.  De bands die zichzelf mogen presenteren tijdens de voorrond in de N201 in Aalsmeer zijn: Lifeblood, Charlie, Bazes, Jason Gwen, TAMA JUSTICE en Het Verbondt.

Elk jaar organiseren Poppodium P60 en N201 Aalsmeer de Popprijs van Amstelland. Deze bandcompetitie biedt bands & acts uit de omgeving Amstelland en Meerlanden de kans om hun talenten te ontwikkelen.  Daarom zullen de deelnemers ook een cursus aanbieden met betrekking tot het branden van jezelf als artiest. De deelnemers maken hierbij kans op een prachtig prijzenpakket en – natuurlijk – de eeuwige roem.

Dit jaar kan de voorronde van de bandcompetitie weer plaatsvinden in podium N201 Aalsmeer. Deze voorronde staat gepland om 2 april. Ook zullen de acts zich online moeten presenteren op een opnamedag voorafgaand aan de voorronde. Deze dag wordt georganiseerd in samenwerking met 3voor12 Noord-Holland.

De Popprijs van Amstelland wordt mede mogelijk gemaakt door: 3voor12 Noord Holland, Gooise-Gitaren.nl, Jeroen Otto Fotografie, Jack Daniel's, Studio Peggy 51, Plectrum-online.nl, Terpstra Muziek Drumland, Stage Music Service, Libris Venstra, Kuppmen Music, Poppodium P60 en N201 Aalsmeer.

 

Meer informatie zie: www.p60.nl/popprijs 

Afbeelding