FRANKIE TEARDROP - Punk Deluxe

Afbeelding
VOORVERKOOP
11.50
AVONDKASSA
12.50
tickets Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

FRANKIE TEARDROP is terug in P60!

Ruim anderhalf jaar na hun corona-proof-show "what a f*cking time to be alive", komen ze op zaterdag 9 juli terug naar Amstelveen om hun debuut album "Punk Deluxe" te presenteren.

Daarbij mag die brute lichtshow niet ontbreken! Je weet wat je te wachten staat: een avondje beuken op vlijmscherpe Synth Punk met visueel spektakel. We zien je in de moshpit mafkees!

SLEKT
SLEKT staat voor slecht, alleen dan slecht gespeld. Deze 4-koppige Zaanse punkband blaast met hun gebeuk zelfs een begrafenis nieuw leven in. Kritiek op de politiek, environmental policy en biertekort geeft deband op stand 11.

In 2021 bracht SLEKT hun eerste EP "De Avondklok" uit.

Ninshū (live)
Ninshū is het muzikale project van Levan Katamadze. Hij is een live instrumentalist, zanger en DJ/producer uit Tbilisi, Georgië, maar is momenteel gevestigd in Amstelveen.
Levan’s project staat compleet los van de hedendaagse ‘fashion’ stijlen en subgenres in de elektronische muziek. De productie is namelijk gebaseerd op de Georgische etnische zang. Deze presenteert hij middels zang en een multi-instrumentale setup, gecombineerd met een hybride DJ set.

.