Lordi

Afbeelding
VOORVERKOOP
23.50
AVONDKASSA
24.00
tickets Zaal open 18:30 Aanvang 19:00

De show van Lordi, die gepland stond op 14 september, zal verplaatst worden naar 2 december 2022. Kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster met meer informatie over het aanvragen van een restitutie. Uiteraard blijven de tickets voor eerder gekochte data gewoon geldig, Hier hoef je niks voor te doen.
 

De band uit Finland won in 2006 het EuroVisie Songfestival en pakte daarmee direct de titel van eerste hardrock winnaar ooit. Het winnende nummer 'Hard Rock Hallelujah' rees als een vuurpijl naar de top van de internationale hitlijsten en bracht Lordi hun wereldwijde doorbraak.
 

Sindsdien hebben de Finnen niet stil gezeten. Ze brachten negen (!) albums uit en hebben over de hele wereld gereisd met hun theatrale hardrock show.In 2021 komen ze naar Amstelveen in het teken van hun 10e album: Killection. Deze volgt het misschien wel een van de meest controversiële albums van de band op - ‘Sexorcism’.

Wat je kunt verwachten van een Lordi show? Melodieuze heavy metal/rock, een show die niet zou misstaan als set van een horrorfilm, een snufje Frankenstein en kostuums waar zelfs Lady Gaga jaloers op is.