Jan Akkerman Band

Afbeelding
VOORVERKOOP
20.00
AVONDKASSA
20.00
Locatie Schouwburg Amstelveen Zaal open 20:30 Aanvang 21:00

Dit is een seated show die plaatstvindt in de Schouwburg Amstelveen. Door de 1,5 meter setting en beperkte capaciteit is Testen voor Toegang niet nodig om toegang tot de show te krijgen!

Jan Akkerman behoort al 55 jaar tot de meest gerespecteerde gitaristen van Nederlandse bodem. Hij speelde niet alleen in Brainbox en Focus maar ook met nationale en internationale artiesten.

In 2005 wordt Jan door de stichting Conamus onderscheiden met een Gouden Harp voor zijn gehele oeuvre. En in 2012 wordt hij zelfs benoemd tot Ridder van Oranje Nassau voor zijn verdiensten in de Nederlandse muziek. Hij weet op zijn eigen manier rock, jazz, blues, klassiek en dance te combineren.

Corona-proof show

Deze show vindt plaatst met de inachtneming van de anderhalve meter regel. Door de afstand en beperkte capaciteit is Testen voor Toegang niet nodig! Ook vindt dit optreden plaatst in de Schouwburg Amstelveen. De ingang van deze locatie is naast P60 aan het Stadsplein.

Dit is het verplaatste concert van 29 januari 2021, later verplaatst naar 4 juni 2021 Kaartkopers hebben een mail ontvangen met meer informatie.