Mr. Ray Bass | EP Release Show

Afbeelding
VOORVERKOOP
7.50
AVONDKASSA
7.50
Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

Curaçao is een klein eiland dat enorme talenten voortbrengt. Mr. Ray Bass is daar een levendig voorbeeld van. De zanger-bassist is vooral bekend vanwege zijn vermogen om een breed scala aan Afrikaanse, Latin, Caribische en moderne popmuziek invloeden zoals reggae, ritmo kombina en afrobeats samen te smelten tot zijn eigen unieke sound.

Met zijn eclectische zang en onderscheidende hybride bas-sound, nodigt Ray zijn luisteraars uit om mee te gaan op een muzikale trip naar zijn "island". In 2019 ontving Mr. Ray Bass subsidie van het Fonds Podiumkunsten om het project "Come To My Island" te realiseren. Na een jaar uitstel wegens Covid-19 is het grote moment eindelijk aangebroken om zijn nieuwe project live ten gehore te brengen samen met zijn live band!

"Fresh like the spring breeze, his debut EP Come To My Island wafts through the lands, promising wanderlust and sweet music."  -  @Reggaeville 

Come To My Island belooft een toffe show te worden voor liefhebbers van reggae en andere Afro-Caribische muziekstijlen. DJ Dawn Panty aka "The Dancehall Queen" zal de avond muzikaal aftrappen om ons alvast in de Caribbean vibes te krijgen. Ook zullen er special guest performances zijn van o.a. Major Dreamin', Mr. Weazley en Rebecca Strong die allemaal voorbij komen op de nieuwe EP van Ray Bass. Boek nu je ticket en vlieg met ons mee naar tropische sferen! 

Een corona-proof bezoek aan  P60

Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. We hebben verschillende maatregelen getroffen om van jouw bezoek een mooie, maar vooral veilig ervaring te maken.  Zo wordt je in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en wordt jouw drankje aan tafel geserveerd. Door de beperkte capaciteit is Testen voor Toegang niet nodig om toegang te krijgen. Lees hier alles over jouw bezoek aan P60.