Seed & Waldkauz

Afbeelding
VOORVERKOOP
19.00
AVONDKASSA
20.00
Zaal open 20:00 Aanvang 20:30

P60 en CeltCast brengen je wederom een ​​avond vol livemuziek! Dit keer duiken we diep in Pagan Folk met de Nederlandse band SeeD en onze oosterburen: de Duitse band Waldkauz!
 

Deze show vindt plaats in een corona-proof setting. Daarom zijn een beperkt aantal tickets beschikbaar en hanteren we zitplaatsen op 1,5 meter afstand. Testen voor toegang is daarom niet (!) nodig. Daarnaast worden er ook livestream tickets verkocht.

SeeD Pagan Folk

De Fae and Pagan Folk band SeeD maakt gebruik van zowel de magische wereld van de Ancient Fae als de moderne wereld van fantasie, dromen en verhalen, waardoor deze werelden botsen en samenkomen. SeeD heeft tot doel de mensen die worstelen in deze wereld te helpen, de luisteraars verhalen te vertellen over de uitgestrekte Fae-rijken, mensen aan het lachen en dansen te maken en hen te inspireren om dingen te ontdekken die de moderne wereld heeft verloren.

SeeD is algemeen bekend geworden in de Europese heidense, middeleeuwse, fantasy- en folkscene, met optredens in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Italië en het Verenigd Koninkrijk. Na hun eerder uitgebrachte albums “Portal to Elfland” en “Through the Veil”, en met de komst van Joe Hennon, wisten ze in 2020 twee singles uit te brengen. “Het Vergeten Volk” won prijzen bij de Fantasy Awards en werd symbolisch voor de situatie waarin de wereld zich dat jaar bevond.

Waldkauz

Liedjes over oude magie, de kracht van de natuur en de dans van leven en dood. Een betoverende mix van muziek om op te dansen en te dromen met wilde, energieke deuntjes naast het etherische en intieme, verenigd door het bindende thema van oude mythen en legendes. Dit is WALDKAUZ. Op historische en moderne instrumenten combineren ze eigen hedendaagse composities met invloeden uit de Europese volksmuziek. Dansbare ritmes verstrengelen zich met pakkende melodieën, terwijl harmonieën het publiek betoveren.


In januari 2020 voegden Alana Bennett (draailier, harp, viool en zang) en Diana Koper (zang) zich bij de band. En momenteel, na hun debuutalbum "Komm mit" en hun tweede album "Mythos" (2017), werkt de band aan hun derde album. WALDKAUZ kan terugkijken op zeven jaar ervaring als toerende en optredende band in binnen- en buitenland. Tot de afgelopen evenementen en festivals behoren Wacken Open Air, Festival Mediaval, Wave Gotik Treffen, Castlefest (NL) en Autumn Moon Festival. Verder speelde de band ook veel evenementen op het Mittelalterlich Phantasie Spectaculum (MPS), 's werelds grootste reizende middeleeuwse kermis. Ze hebben veel fans in de genres van middeleeuwse, heidense, fantasy en volksmuziek.

 

Een corona-proof bezoek aan  P60

Deze show zal in een Corona-proof setting plaatsvinden. We hebben verschillende maatregelen getroffen om van jouw bezoek een mooie, maar vooral veilig ervaring te maken.  Zo wordt je in de zaal naar een plek gewezen op anderhalve meter afstand van ander publiek en wordt jouw drankje aan tafel geserveerd. Lees hier alles over jouw bezoek aan P60.